Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

 GR ARMY - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ



Αγαπητοί μας φίλοι,

το GR ARMY είναι νομικό γραφείο που υποστηρίζει τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο για την παροχή πληροφοριών, οδηγιών στρατολογικού περιεχομένου, για τον έλεγχο και κατάθεση δικαιολογητικών, την εκπροσώπησή τους στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες κ.λπ. Αναλαμβάνει την τακτοποίηση των στρατολογικών τους υποθέσεων, όπου κι αν βρίσκονται.

Διευθύνων Νομικός Σύμβουλος του GR ARMY είναι ο Ταξίαρχος ε.α. Στρατολογικού-Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων Κος Χρήστος Μεσαρετζίδης, πρώην Αξιωματικός Στρατολόγος Αμερικής & Καναδά, με έδρα στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, στη Ν.Υόρκη (2008-2011).


Το GR ARMY εισάγει, μια καινοτόμο δράση στον χώρο των Στρατολογικών υποθέσεων, ανά τον κόσμο, υλοποιώντας ταυτόχρονα μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μιλείστε στους Έλληνες που ζούν γύρω σας, για την καινοτομία μας αυτή. Μιλείστε τους για την εναλλακτική λύση που τους παρέχουμε, πλέον, να αποφύγουν την ταλαιπωρία από:

- Τις μεγάλες αποστάσεις που χρειάζεται, συχνά, να διανύσουν και για την πιό απλή υπόθεση.

- Τις μεγάλες ανθρώπινες ουρές.

- Την κακή/απρόσωπη εξυπηρέτηση.

- Την ελλιπή ή εσφαλμένη ενημέρωσή τους, με κίνδυνο να εκτεθούν απέναντι στις Στρατολογικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα.


Το GR ARMY είναι εδώ, για να υποστηρίξει τις υποθέσεις των Ελλήνων παρέχοντας όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται, ΕΓΓΡΑΦΩΣ, στην κάθε υπόθεση ξεχωριστά.

Το GR ARMY:

- Παρέχει ΕΓΓΡΑΦΩΣ όλες τις πληροφορίες και οδηγίες που χρειάζονται οι Έλληνες, σε οποιοδήποτε μερος του κόσμου κι αν βρίσκονται, σύμφωνα με την ισχύουσα Στρατολογική Υπηρεσία και πρακτική.

- Ελέγχει τα δικαιολογητικά, πριν να κατατεθούν στις κρατικές Υπηρεσίες της Ελλάδας ή του εξωτερικού (Στρατολογικές Υπηρεσίες, Προξενικές Αρχές της Ελλάδας σε άλλες χώρες κ.λπ.), για την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας των ενδιαφερόμενων Ελλήνων.

- Εκπροσωπεί τους ενδιαφερόμενους ενώπιον των αρμόδιων κρατικών Αρχών, σε Ελλάδα και εξωτερικό (Στρατολογικές Υπηρεσίες, Στρατιωτικά Δικαστήρια, Προξενικές Αρχές της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο) για την ταχύτερη και άρτια εξυπηρέτησή τους, σε λογικές τιμές.

- Παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της στρατολογικής υπόθεσης του κάθε Έλληνα ενδιαφερόμενου μετά από την κατάθεση των δικαιολογητικών και έως την έκβασή της, με την παράλληλη ενημέρωση του ενδιαφερόμενου.

- Πραγματοποιεί διαλέξεις σε ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, κατόπιν πρόσκλησης, για την περιοδική ενημέρωση των ελλήνων που ζούν εκεί ως προς τα στρατολογικά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να τακτοποιούνται οι υποθέσεις τους απέναντι στο ελληνικό κράτος εμπρόθεσμα και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, συλλέγει δικαιολογητικά από τους επιθυμούντες εκπροσώπηση, για τον έλεγχο και την κατάθεσή τους στις αρμόδιες Αρχές της Ελλάδας.

Οι παραπάνω δραστηριότητες του GR ARMY, είναι λίγες μόνο από αυτές που αναλαμβάνει στην πραγματικότητα, καθόσον οι δραστηριότητές του διαπλάθονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε Έλληνα που στην πραγματικότητα είναι διαφορετικής σημασίας για τον καθένα.

Επιπλέον, το GR ARMY διευρύνεται συνεχώς με αποκλειστικό σκοπό την ολοένα καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο. Όσο, λοιπόν, οι ανάγκες των Ελλήνων ποικίλουν και μεταβάλλονται, τόσο περισσότερο καινοτόμο και ευρηματικό θα συνεχίσει να γίνεται το GR ARMY.

Και μην ξεχνάτε: Το GR ARMY υπάρχει για εσάς και ενεργεί για τα συμφέροντά σας

ΑΜΕΣΑ - ΦΙΛΙΚΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

Το GR ARMY λειτουργεί 24/7 ολόκληρο τον χρόνο και τις Αργίες.

Επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα του GR ARMY: www.grarmy.com
& την σελίδα μας στο Facebook: GR ARMY.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου