Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη προσπάθεια γίνεται εδώ και λίγο καιρό, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την υποστήριξη των Ελλήνων που έχουν στρατολογικά ζητήματα σε εκκρεμότητα.

Η καινοτόμος αυτή προσπάθεια πραγματοποιείται από το GR ARMY.

Πιό συγκεκριμένα, το GR ARMY:

- Παρέχει πληροφορίες και συμβουλές, ΓΡΑΠΤΩΣ, σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις του και δίνει όλες τις επιλογές που παρέχονται από τη ισχύουσα Νομοθεσία, για την καλύτερη στρατολογική τακτοποίηση.

- Ελέγχει δικαιολογητικά, πριν από την κατάθεσή τους στις αρμόδιες Αρχές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

- Εκπροσωπεί τους ενδιαφερόμενους στις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες (λ.χ. Στρατολογικές Υπηρεσίες, Στρατοδικεία κ.λπ.) για την καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση της υπόθεσής τους.

- Επισκέπτεται τις Προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο εξωτερικό, για την υποστήριξη μιας ή περισσότερων υποθέσεων, με στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπιση των ενδιαφερόμενων, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

- Καταθέτει Προσφυγές σε περίπτωση απόρριψης αιτήματος, με όλα τα αναγκαία νομικά επιχειρήματα, για την επανεξέταση της υπόθεσης σε β΄ βαθμό.

- Πραγματοποιεί ενημερωτικές διαλέξεις σε ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, για την καλύτερη πληροφόρηση των Ελλήνων που ζουν εκεί και συλλέγει δικαιολογητικά για την κατάθεσή τους στις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες.

Οι παραπάνω είναι ορισμένες, μόνον, από τις δραστηριότητες του GR ARMY, το οποίο δημιουργήθηκε και λειτουργεί για τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου