Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

"ΑΠΕΙΛΕΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ; "ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΥΠΟΥΡΓΟ"!

Η είδηση κάνει από το πρωί τον “κύκλο” της στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν έχει ακόμη και ψήγμα αλήθειας είναι πολύ σοβαρή. Σύμφωνα μ΄ αυτή, μεγαλοεπιχειρηματίας απαίτησε από τον Πάνο Καμμένο με απαράδεκτο τρόπο να μην μετατεθεί ο υιός του στα σύνορα από την Αθήνα όπου παρατύπως είχε τοποθετηθεί. Κι όταν ο ΥΕΘΑ του εξήγησε ότι δεν μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις, εκείνος του απάντησε ότι θα το “τακτοποιήσει όταν ΥΕΘΑ θα είναι άλλος”, στην θέση του Καμμένου.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συναντηση που είχε με τους δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ είχε πει ότι “πολλοί του έκλεισαν το τηλέφωνο” αυτές τις ημέρες, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο πατέρας του. Αναφέρθηκε όμως στο θέμα μάλλον με διάθεση χιούμορ και δεν άφησε κανένα υποννοούμενο απειλών. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν απειλές.

Καλό θα είναι να ανακοινωθεί λοιπόν ποιός μεγαλοεπιχειρηματίας …αλλάζει ΥΕΘΑ για χάρη του υιού του. Ποιός είναι και από που πιστεύει ότι αντλεί την δύναμή του;

Ας ενημερώσουν τους πολίτες ποιός είναι. Υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος. Ανάμεσα στα 1500 ονόματα στρατιωτών που πήραν μετάθεση υπάρχουν πολλά ισχυρά ονόματα. Και λίγο πολύ είναι γνωστά πλέον. Δεν είναι σωστό να διασύρονται όλοι από μια πληροφορία. Ας μάθουμε λοιπόν ποιός ή ποιοί έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι και απειλούν.




ΠΗΓΗ: OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου